Gordijnen

Met gordijnen kun jij sfeer geven in je interieur. Door de juiste gordijnen te kiezen kun je een ruimte mooi aankleden, warmte geven en jouw interieur de finishing touch geven. ilumio biedt verschillende type gordijnen aan. Zo hebben we een ruim aanbod in kleuren, stoffen en transparantie. In onze collectie vind je vitrage, inbetween gordijnen en verduisterende gordijnen.

Gordijnen zijn vaak te vinden in de slaapkamer, maar ook in andere ruimtes kunnen gordijnen sfeer geven en een ruimte verduisteren indien nodig. Hiernaast hebben gordijnen vaak een geluiddempende werking, waardoor ze ook rust in een ruimte kunnen creëren.

USP home page object

 1. Gratis advies thuis of in de winkel Gratis advies thuis of in de winkel
 2. In een paar stappen je perfecte raamdecoratie In een paar stappen je perfecte raamdecoratie
 3. 100% tevredenheidsgarantie 100% tevredenheidsgarantie

Verduisterende gordijnen

 • Perfect voor de slaapkamer
 • Sluit daglicht buiten
 • Te combineren met vouwgordijnen

Inbetween gordijnen

 • Meer privacy, geen inkijk
 • Laat daglicht door
 • Op maat gemaakt

Vitrage gordijnen

 • Meer privacy
 • Behoud van het zicht naar buiten
 • Op maat gemaakt

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen, ook wel overgordijnen genoemd, hebben voornamelijk als doel om een ruimte te verduisteren. Naast dat een gordijn deze functie heeft wil je uiteraard ook dat het een verrijking is voor het interieur van de ruimte. We hebben een ruim aanbod in stoffen, motieven en mogelijkheden, zodat jouw verduisterende gordijn perfect aansluit op jouw interieur. Er is dus altijd wel een gordijn wat passend is.

Vaak worden overgordijnen gekozen voor de slaapkamer, vanwege de verduisterende werking. Ze kunnen een slaapkamer neutraliseren of juist opfleuren.

In between gordijnen

Lichtdoorlatende gordijnen, ook wel in between gordijnen genoemd, zijn gordijnen die eigenlijk tussen verduisterende gordijnen en vitrage in zitten en eigenlijk het beste van deze 2 type gordijnen naar boven brengen. Een in between is net wat dikker dan vitrage, maar dunner dan een overgordijn. Het is dan ook mogelijk om een in between te gebruiken als vitrage, maar ook als een overgordijn. Vaak wordt een lichtdoorlatend gordijn gebruik in combinatie met andere raamdecoratie, bijvoorbeeld met jaloezieën. Hierbij worden vaak de jaloezieën in de dag en de in between op de dag geplaatst.

Vitrage

Vitrage, ook wel glasgordijn genoemd, heeft over het algemeen het doel om de inkijk in een ruimte te beperken. Door de dunne en transparante stof laat dit type gordijn nog wel voldoende daglicht door om een ruimte te verlichten. Zodoende heb je het voordeel van daglicht en voldoende privacy.

Behalve de functie van vitrage kan het ook een mooie toevoeging zijn aan je interieur. Waar voorheen vaak enkel witte vitrage te verkrijgen was, zijn er nu meer mogelijkheden op het gebied van gekleurde vitrage. Zo hebben we verschillende effen kleuren vitrage waarmee je je ruimte kunt verrijken.

Gordijnen bij ilumio

 • Op maat gemaakt
 • Ruime keuze in stoffen, kleuren en maatvoering
 • Gratis advies thuis
 • Gratis kleurstalen
 • 5 jaar garantie

5 jaar garantie

Doordat al onze gordijnen op maat worden gemaakt van de beste stoffen, kunnen wij een standaardgarantie geven van 5 jaar op jouw gordijn. Dan weet je dus zeker dat je nog lang kunt genieten van jouw nieuwe gordijn.

Gordijnen op maat

Het is erg belangrijk dat gordijnen goed voor jouw kozijn passen. Om deze reden worden alle gordijnen van ilumio op maat geleverd. Zodoende past deze perfect in jouw interieur en is het gordijn niet te kort is of te lang.

Wil je zeker weten dat je gordijn op maat is en in jouw interieur past? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Gordijnen opmeten

Wil je nieuwe gordijnen kopen maar je weet niet precies welke afmetingen je nodig hebt? Wij hebben voor je uitgelegd hoe je het beste een gordijn kunt opmeten.

Gratis gordijn kleurstalen

Met de kleurstalen kun je zien hoe verschillende kleuren en stijlen gordijn in combinatie met je inrichting staan. Door de verschillende staaltjes voor het raam te houden kun je ook zien hoeveel lichtval er door het gordijn heen komt.

Gratis opmeten & advies

Wil je graag advies over welk gordijn er in jouw interieur past? Of laat je het opmeten van jouw gordijn liever over aan een professional? Maak dan gratis een afspraak met onze adviseur. Onze adviseur zal je gratis en vrijblijvend advies geven over welk gordijn er in jouw woning past en ook zullen alle opmetingen gedaan worden, zodat jouw gordijn of gordijnen perfect voor het kozijn past.

Wishlist

Selecteer je favoriete artikel en zet hem op je Wishlist.

Wie weet krijg je hem wel cadeau!

Verlanglijst is leeg
%% item.title %%

%% item.title %%

%% item.functionalName.title %%

%% loginResultMsg %%

%% login.email %%

Maak een afspraak!

Wil je graag advies of graag eerst de collectie zien en voelen alvorens je beslissing te maken?
Maak dan gratis een afspraak met een adviseur. Dit kan zowel bij jou thuis als in een van onze winkels!

Thuis

Kiezen vanuit je luie stoel?
Maak een afspraak met een van onze
adviseurs voor gratis advies bij jou thuis.

Zo zie je meteen welke stoffen en kleuren
goed bij jouw ramen en interieur passen.

Winkel

Kiezen in een winkel bij jou in de buurt?
Maak vrijblijvend een afspraak met een
van onze adviseurs!

Bekijk daar de kleuren en stoffen uit onze
collectie en kies het ideale model voor
jouw woning!

Afspraak maken?

Klik dan hier