Duo rolgordijnen voor draai-kiepramen

Elk raam verdient mooie raamdecoratie, ongeacht het formaat. Of je nu wilt spelen met de lichtinval, je privacy wilt beschermen, of je huis gewoon wilt opleuken: raamdecoratie kan hierbij helpen. Ook de kleinste ramen spelen hierin een grote rol. De juiste raamdecoratie vinden voor kleine maten is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig is er een oplossing!

In ons assortiment vind je duo rolgordijnen voor draai-kiepramen. Deze zijn perfect voor het bedekken van zelfs de kleinste ramen in huis. In deze blog bespreken we de voordelen van duo rolgordijnen en vertellen we je meer over onze kleinste raamdecoratie ooit.

Duo rolgordijnen voor draai-kiepramen

De voordelen van duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen worden ook wel roljaloezieën genoemd en zijn al jaren een populaire vorm van raamdecoratie. Die populariteit hebben ze mede te danken aan de controle die ze bieden over de lichtinval. Door de afwisselende lichte en donkere banen voor elkaar langs te schuiven bepaal je namelijk zelf hoeveel licht er binnenkomt. Daarnaast maakt de enorme verscheidenheid aan kleuren, tinten en stoffen ze aantrekkelijk voor bijna elk interieur.

Bovendien zijn duo rolgordijnen enorm gemakkelijk in het onderhoud. De duo rolgordijnen van ilumio zijn gemaakt van polyester, waardoor ze snel schoongemaakt kunnen worden. Even een vochtig doekje erover en ze zijn weer zo goed als nieuw.

Duo rolgordijnen vanaf  minimaal 10 centimeter breed

Duo rolgordijnen vanaf minimaal 10 centimeter breed

Al deze voordelen zijn natuurlijk hartstikke prettig wanneer je grote raampartijen wilt bekleden en decoreren, maar ook voor de kleinste ramen in huis komen deze eigenschappen van pas.

Zo kun je met behulp van een duo rolgordijn voor een draai-kiepraam het raam in je badkamer of toilet een stuk mooier maken. Plaats ze voor het kleine toiletraampje om heerlijk daglicht binnen te laten, maar de mogelijkheid te behouden om snel privacy te creëren.

Makkelijk en overal te bevestigen

Ook over het bevestigen van een duo rolgordijn voor een draai-kiepraam hoef je je geen zorgen te maken. Om te zorgen dat het duo rolgordijn zo min mogelijk ruimte in beslag neemt en het dus echt overal past, hebben we de koof aan de bovenkant weggelaten. Zo past hij perfect op een draai-kiepraam. Zonder te boren!

Dat monteren is bovendien geen last, gezien het feit dat er niet geboord hoeft te worden om de duo rolgordijnen op te hangen. Dit maakt het bevestigen niet alleen makkelijk, het voorkomt ook nog eens boorgaten in het kozijn. Hierdoor kunnen deze duo rolgordijnen ook prima bevestigd worden in een kunststof raamkozijn.

Heb je toch het idee dat je het monteren beter aan de professionals over kunt laten? Of heb je simpelweg geen tijd om deze roljaloezieën voor draai-kiepramen zelf op te hangen? Dan kun je altijd de hulp van de experts van ilumio inschakelen. Met hun kennis en expertise weet je zeker dat je nieuwe raamdecoratie snel en correct bevestigd wordt. 

Duo rolgordijnen kopen bij ilumio

Zo zie je: of je nu het licht in je gang, badkamer, keuken of andere ruimte wilt bepalen, met een duo rolgordijn voor een draai-kiepraam van ilumio kun je alle draai-kiepramen in huis bekleden! In de webshop van ilumio vind je een ruim aanbod duo rolgordijnen in verschillende kleuren, tinten en stoffen.

Duo rolgordijnen kopen bij ilumio