De beste raamdecoratie voor een draai-kiepraam

Raamdecoratie voor een draai kiepraam is er in verschillende soorten en maten. Heb je een draai-kiepraam in huis of ben je van plan er eentje te plaatsen? Vergeet dan niet goed na te denken over de raamdecoratie voor een draai kiepraam! Draai-kiepramen zijn erg handig maar hebben speciale raamdecoratie voor draai kiepramen nodig.

Afhankelijk van het typen of model moet de raamdecoratie voor draai kiepramen op maat gemaakt worden. Het is belangrijk dat de raamdecoratie niet in de weg hangt wanneer je het raam naar binnen kiept. In deze blog vertellen wij je meer over de soorten raamdecoratie die je kunt kopen voor een draai-kiepraam.

Raamdecoratie voor een draai-kiepraam

Een draai-kiepraam is een raam dat zowel kan draaien als kiepen. Wanneer je het raam op de kiepstand zet, kun je eenvoudig ventileren zonder dat het koud wordt. Is het een warme zomerdag of wil je de ramen van beide kanten schoonmaken? Dan kun je het raam draaien en in zijn geheel open zetten.

 

Raamdecoratie vinden voor een draai kiepraam kan lastig zijn omdat het raam twee kanten op kan. Draai-kiepramen heb je in verschillende afmetingen. In vrijwel elk kozijn kan een draai-kiepraam worden geplaatst.

Rolgordijn voor draai-kiepraam

Een goede optie voor de raamdecoratie van een draai-kiepraam is een rolgordijn. Deze kunnen speciaal ontwikkeld worden voor het kozijn van een draai-kiepraam. Het is met name een praktische keuze en deze optie wordt dan ook vaak gekozen in ruimtes waar privacy belangrijk is zoals de badkamer.

 

Het rolgordijn voor een draai kiepraam wordt door middel van een klemsteun gemonteerd op het frame. Hierdoor blijft het rolgordijn voor een draai-kiepraam goed zitten wanneer het raam wordt geopend. Bovendien hoef je hierbij niet te boren! Dit maakt dat een rolgordijn voor een draai-kiepraam vaak wordt gekozen als de raamdecoratie voor een draai-kiepraam.

Plisségordijnen voor draai-kiepraam

Ook plisségordijnen kunnen worden bevestigd op een draai-kiepraam. Dit kan zonder schroeven of boren want het plisségordijn voor draai-kiepramen kan worden voorzien van klemsteunen. Deze wordt gemonteerd op het kozijn en het plisségordijn voor draai kiepramen kan hierdoor vanuit één kant open. Plisségordijnen voor draai-kiepramen kun je eenvoudig integreren in je interieur door een kleur te kiezen die er goed bij past.Vouwgordijnen voor draai-kiepraam

Wil je graag vouwgordijnen voor jouw draai-kiepraam? Dan kun je deze vouwgordijnen voor draai-kiepramen het beste bevestigen met klemsteunen. Dankzij deze klemsteunen hoef je niet te boren in het kozijn en kan je gemakkelijk vouwgordijnen in een draai kiepraam ophangen. Je kunt de klemsteunen combineren met spandraden. Hiermee zorg je dat het vouwgordijn voor draai kiepramen netjes langs het raam blijft hangen wanneer je het draai-kiepraam kantelt. Ideaal voor als jij vouwgordijnen op wilt hangen in een draai kiepraam.

Niet boren in het kozijn van een draai-kiepraam

Heb je een draai-kiepraam van kunststof of aluminium en wil je liever niet boren? Dan kun je gebruik maken van speciale accessoires die je op het kozijn of het raam kunt klemmen, zoals onze klemsteunen. Deze maken boren overbodig en zo kun je toch mooie gordijnen of jaloezieën ophangen in jouw draai-kiepraam!

Wil je meer informatie over raamdecoratie voor een draai-kiepraam of heb je hulp nodig bij het plaatsen van raamdecoratie in een draai-kiepraam? Neem gerust contact met ons op en stel je vraag!

Wishlist

Selecteer je favoriete artikel en zet hem op je Wishlist.

Wie weet krijg je hem wel cadeau!

Verlanglijst is leeg
%% item.title %%

%% item.title %%

%% item.functionalName.title %%

%% loginResultMsg %%

%% login.email %%

Maak een afspraak!

Wil je graag advies of graag eerst de collectie zien en voelen alvorens je beslissing te maken?
Maak dan gratis een afspraak met een adviseur. Dit kan zowel bij jou thuis als in een van onze winkels!

Thuis

Kiezen vanuit je luie stoel?
Maak een afspraak met een van onze
adviseurs voor gratis advies bij jou thuis.

Zo zie je meteen welke stoffen en kleuren
goed bij jouw ramen en interieur passen.

Winkel

Kiezen in een winkel bij jou in de buurt?
Maak vrijblijvend een afspraak met een
van onze adviseurs!

Bekijk daar de kleuren en stoffen uit onze
collectie en kies het ideale model voor
jouw woning!

Afspraak maken?

Klik dan hier