Corona update

Laatste update: 23-04-2020 11:58

Het coronavirus raakt ons allemaal en dus ook ilumio. Gezien de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus geven we je daarom graag een update. Zowel de veiligheid en kwaliteit van ons product als het welzijn van onze klanten en medewerkers staat voorop. We doen er alles aan om dit niet in gevaar te brengen.

Voorkomen verspreiding virus

We volgen de richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We zorgen er voor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken.

Om duidelijkheid te scheppen hebben we enkele veel gestelde vragen opgesteld:

Kunnen alle producten nog geproduceerd en geleverd worden?

Op dit moment zijn alle producten op de website leverbaar, tenzij dit uitdrukkelijk bij het product vermeld staat. Wanneer het product niet leverbaar is, dan hebben wij een vergelijkbaar product als link toegevoegd bij het product.

Wanneer worden mijn producten geleverd?

Op dit moment hebben wij geen vertragingen in onze leveringen. Omdat de situatie met de dag verandert zullen we bij wijzigingen deze pagina bijwerken.

Kunnen jullie nog steeds de producten komen monteren?

Ja dat kan. Onze montagedienst zal, zodra het product klaar is, contact opnemen om een afspraak voor de montage in te plannen. Mocht jij of een van je huisgenoten zich op het geplande tijdstip ziek voelen, dan vragen wij je om de afspraak te verzetten.

Overige vragen of onduidelijkheden

Als je verder vragen hebt of als er onduidelijkheden zijn over onze producten of service, dan helpt onze klantenservice je graag verder. Zij zijn te bereiken via info@ilumio.nl of telefonisch via 030 200 1047.

Meer informatie over niet leverbare producten

Natuurlijk denken we graag met je mee om een passende oplossing te vinden. We bieden je graag de volgende 2 mogelijkheden aan:

1. Wachten tot levering

(Een deel van) je bestelling wordt op een later moment geleverd. Wanneer dit precies zal zijn, is bij ons op dit moment nog niet bekend. We verwachten nu dat we binnen 4 tot 6 weken je bestelling kunnen leveren. Echter gezien de omstandigheden, willen we benadrukken dat dit nog onzeker is en kan veranderen. We doen er uiteraard alles aan om de bestelling zo snel mogelijk bij je af te kunnen leveren.

Zodra er meer bekend is over uw bestelling zal onze Klantenservice contact opnemen.

Indien je voor deze optie kiest stuur dan een mail naar info@ilumio.nl met je ordernummer en je naam. Je krijgt dan van ons een kortingscode t.w.v. 20% korting op je volgende bestelling, geldig tot 31-12-2020.

2. Kies voor een alternatief product

Naast de producten die we niet meer kunnen leveren zijn er veel producten die we nog wel kunnen leveren. Zo kun je kiezen voor:

Of natuurlijk andere producten uit ons volledige aanbod.

Wanneer je voor deze optie kiest willen we je vragen een mail te sturen naar info@ilumio.nl met de volgende informatie:

  • Ordernummer
  • Voornaam en achternaam

Je krijgt dan je geld terug en vervolgens kun je een nieuw product bestellen op onze site.