Corona update

Laatste update: 05-01-2021 17:37

Het coronavirus raakt ons allemaal en dus ook ilumio. Gezien de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus geven we je daarom graag een update. Zowel de veiligheid en kwaliteit van ons product als het welzijn van onze klanten en medewerkers staat voorop. We doen er alles aan om dit niet in gevaar te brengen.

Voorkomen verspreiding virus

We volgen de richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We zorgen er voor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken.

Om duidelijkheid te scheppen hebben we enkele veel gestelde vragen opgesteld:

Kunnen alle producten nog geproduceerd en geleverd worden?

Op dit moment zijn alle producten op de website leverbaar, tenzij dit uitdrukkelijk bij het product vermeld staat. 

Wanneer worden mijn producten geleverd?

Onze standaard levertijd is 15 werkdagen.  

Kunnen jullie nog steeds de producten komen monteren?

Ja dat kan. Onze montagedienst zal, zodra het product klaar is, contact opnemen om een afspraak voor de montage in te plannen. Mocht jij of een van je huisgenoten zich op het geplande tijdstip ziek voelen, dan vragen wij je om de afspraak te verzetten.

Per 3 augustus 2020 verkopen wij onze producten ook in België. Indien je voor montage kiest op een Belgisch adres, zullen wij eerst bekijken of de regio toegankelijk is voor onze monteur i.v.m. Coronamaatregelen.

Overige vragen of onduidelijkheden

Als je verder vragen hebt of als er onduidelijkheden zijn over onze producten of service, dan helpt onze klantenservice je graag verder. Zij zijn te bereiken via info@ilumio.nl of telefonisch via 030 200 1047.