De voordelen van houten jaloezieën in jouw woonkamer!

Houten jaloezieën maken in een handomdraai van je huis een warm en intiem thuis. De woonkamer is het hart van je huis, en daar hoort stijlvolle raambekleding bij.
Vind je het moeilijk om tussen de eindeloos lijkende mogelijkheden te kiezen? Kijk dan eens naar houten horizontale jaloezieën.

Horizontale houten jaloezieën: een toevoeging aan elke stijl

Horizontale houten jaloezieën: een toevoeging aan elke stijl

Of je nu een urban, industriële of warme interieurstijl hebt, houten jaloezieën zijn een prachtige toevoeging. Is raamdecoratie die bij zoveel verschillende stijlen past dan niet te basic? Absoluut niet!

Horizontale houten jaloezieën zijn juist heel veelzijdig. De natuurlijke schoonheid van hout voegt een warme uitstraling toe aan het interieur. Bij veel woonkamer stijlen kun je dus houten jaloezieën gebruiken om het plaatje compleet te maken. 

Je hoeft ook geen rekening te houden met een specifiek kleurenpalet. Bij houten horizontale jaloezieën hoef je geen perfecte kleurmatch met de rest van je interieur te zoeken, omdat de structuur en kleurnuances van hout bij verschillende kleuren passen.

Zo maak je makkelijk een keuze in raambekleding die goed aansluit op de omgeving. Bij ilumio verkopen wij: bruine houten jaloezieën, zwarte houten jaloezieën, beige houten jaloezieën, grijze houten jaloezieën en witte houten jaloezieën.

Als je graag het interieur aanpast aan het seizoen of het leuk vindt om de stijl eens helemaal om te gooien zijn horizontale houten jaloezieën ontzettend handig! Je kunt kleuren, meubels en accessoires in huis aanpassen, terwijl de horizontale jaloezieën er altijd bijpassen.

Maak het lekker warm en gezellig in huis

Het materiaal hout straalt van nature warmte uit. Geen zorgen als je bijvoorbeeld een industrieel interieur hebt: hout is alsnog een slimme keuze.
Met horizontale houten jaloezieën kun je namelijk warmte toevoegen zonder afbreuk te doen aan de rauwe uitstraling. Sterker nog, de structuur van hout gaat daar juist goed mee samen. 

Heb je al een interieur met een warme stijl? Doordat hout een subtiel en natuurlijk materiaal is, is het nooit te opvallend of te veel. Hout heeft ook een robuuste kant.
De uitstraling van het hout mengt met de rest van je meubilair en interieur. Zo blijft de inrichting van je huis in balans.

Houten horizontale jaloezieën voor optimaal comfort

Naast een warme uitstraling hebben houten jaloezieën nog meer voordelen te bieden. Houten lamellen zijn ook goed in het weren van licht. Je kunt ze zo ver open of dicht doen als je zelf wilt, waarmee je zelf de lichtinval in je woonkamer bepaalt. Doordat het licht op de horizontale houten lamellen valt, komt het wat zachter binnen. Dat staat rustig en vredig. Heerlijk!

Bovendien zijn houten jaloezieën eenvoudig te onderhouden. Met een stofdoek of plumeau maak je de houten lamellen in een handomdraai stofvrij. En hebben ze een grote schoonmaakbeurt nodig? Dan volstaat poetsen met een bevochtigde doek. Horizontale houten lamellen gaan door het eenvoudige onderhoud en de kracht van het materiaal ontzettend lang mee!


Feng shui met hout


Wist je dat hout op meer manieren voor rust kan zorgen dan uitsluitend door isolatie en warmtewering? Hout is namelijk volgens de feng shui filosofie een belangrijk element in de cyclus van het leven. Hout staat voor groei, tolerantie en creativiteit. Dus wil jij in je huisje de rust ervaren van de feng shui filosofie? Kies dan voor houten jaloezieën! 


Op naar ilumio!


Om meer gezelligheid aan je woonkamer toe te voegen ga je dus voor houten jaloezieën of houten lamellen. Het biedt uitsluitend voordelen en is een slimme keuze. Je kunt er veel kanten mee op, je houdt ze makkelijk schoon en ze gaan lang mee!

Houten horizontale jaloezieën voor optimaal comfort

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ilumio verzamelt je e-mailadres om onze nieuwsbrief te sturen. Je heeft het recht om deze gegevens in te zien, te corrigeren en er bezwaar tegen te maken. Voor meer informatie over je rechten klik hier.

Tess
Bekijk alle blogs
MONTAGE VANAF €39 MONTAGE VANAF €39
KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9 KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9
5 JAAR GARANTIE 5 JAAR GARANTIE